Kontakt
Telefon: 076 565 98 25
Mail: info@bwswegroup.se

Flyttstäd i Stockholm

Låt oss ta hand om din flyttstädning

Lägg energin på flytten och den nya bostaden

För att det ska kännas helt tryggt att anlita oss, lämnar vi alltid garanti på flyttstädning i Stockholm och åtgärdar omedelbart eventuella brister vid besiktningstillfället. Vi följer rådande riktlinjer från Mäklarsamfundet och ser till att städningen uppfyller alla krav som ställs för att kunna godkännas av den nya ägaren eller hyresgästen.

Städningen genomförs efter ett noga planerat arbetsschemaDetta för att garantera ett bra resultat varje gång. Priset sätts med bostadsytan som utgångspunkt. Vi strävar efter att alltid ha ett bra kundbemötande och erbjuder snabb återkoppling vid behov.  Om det så gäller separata flyttstädningar eller i samband med flytten spelar ingen roll.
Vi kan även hjälpa er med kort varsel eller kombinera flera flyttstädningar samtidigt under en och samma dag vid olika förhållanden, t.ex vid byten av lägenheter där allt måste flyta på. Våra priser skiljer sig olika beroende på vilken typ av flyttstädning ni vill ha hjälp med, oftast så kör vi ett fast kvadratmeterpris, men vid vissa förhållanden så kan timdebitering vara nödvändig.

Så får vi jobbet gjort

Vi följer en noggrann metodik för att alltid kunna garantera ett fläckfritt resultat.

Det märks till exempel på hur vi utför arbetet i olika moment. Men också på de material som vi använder oss av när vi städar. Något som återspeglar en djup omsorg för både kvalitet och miljömedvetenhet.

När du väljer oss vet du alltid om jobbet är gjort som det ska. Vi följer checklistor där vi prickar av alla delar av ditt hem:

Ett enkelt val – prisvärd flyttstädning för en smidigare flytt i Stockholm