Kontakt
Telefon: 076 565 98 25
Mail: info@bwswegroup.se

Vi renoverar tak i Stockholm

Takrenovering Stockholm

Byta tak, takomläggning och takrenovering

En takrenovering kan bli aktuell av en rad olika anledningar. I somliga fall tvingas man till åtgärder på grund av att taket slitits och nötts med åren, andra renoverar av rent estetiska skäl. Oavsett orsak följer dock en rad viktiga beslut och ett arbete som är korrekt och fackmannamässigt utfört.

Är det dags för dig i Stockholm att lägga om taket? Kontakta oss så kommer vi ut för en kostnadsfri besiktning och offert. Vi gör takomläggning samt alla typer av takarbeten. Våra takläggare levererar högsta kvalitén på alla takomläggningar av allt från ytpapp och tegel, betongpannor och plåttak. Självklart monterar vi även hängrännor, vindskivor, stuprör och allt som hör till takets funktion. Våra samtliga takläggare har en lång erfarenhet och gedigen kunskap kring arbetet de utför med alla olika sorters tak och takomläggningar.

Vill du ha kvalitet och hjälp från takläggare som värdesätter trygghet och service? Då har du kommit rätt.

Bild tagen med drönare på en takrenovering i Stockholm
Ett rosa hus i Bromma där det genomförts en takrenovering med lite träd och blå himmel i bild
Takrenovering fotad med drönare rakt uppifrån och nedåt

Takläggning utifrån önskemål och förutsättningar

Att be kunniga takläggare om hjälp med takrenoveringen ger en säkerhet som kommer vara värdefull både idag och i framtiden. Takrenovering är en tidskrävande uppgift, komplex för den som aldrig tidigare utfört liknande arbete. Det kan dessutom uppstå en hel del tråkiga och kostsamma konsekvenser om något skulle gå fel. 

När du anlitar oss kan du känna dig trygg med att arbetet flyter på utan förseningar eller krångel.  Dessutom medföljer givetvis även en garanti på arbetet så att du slipper oroa dig för framtiden. Vi inleder alltid med ett hembesök där vi går igenom allt som ska göras och tillsammans kommer fram till den bästa och mest prisvärda lösningen. En god kommunikation är viktig både för din trygghet och vårt slutresultat. Det är du som kund som står i fokus genom hela projektet och vi vill mer än gärna att du känner dig delaktig, får möjlighet att ställa frågor och utrymme att förverkliga dina önskemål.

Oavsett material och tak kommer en renovering eller omläggning så småningom bli nödvändig och vi står redo att hjälpa. Har du funderingar på ditt taks nuvarande kondition, är du intresserad av att ta emot ett offertförslag eller skulle du vilja diskutera olika möjliga lösningar med någon med större kunskap? Tveka inte med att kontakta oss. Vi vet hur en takrenovering ska genomföras för ett högkvalitativt resultat och har all kapacitet och kunskap för att hjälpa dig hela vägen. Våra takläggare levererar högsta kvalitét och har lång erfarenhet och stor kunskap av att utföra olika sorters takomläggning. 

Takläggare i Stockholm monterar skortsten
Takläggare går på taket och ska lägga tegel
Takläggning Uppsala bild på nylagt tak